Cure4u

Kebanyakkan penderita kencing manis atau diabetes yang mengalami luka kaki lazimnya pergi menyerah diri ke hospital kerajaan, hospital swasta mahupun klinik persendirian dengan harapan luka di kaki akan sembuh dan dia boleh menjalani rutin hidup seperti biasa.

Namun, setelah berminggu atau berbulan lamanya mendapatkan rawatan di tempat-tempat berkenaan, apa yang diharapkan penderita kencing manis jarang menjadi kenyataan. Sebaliknya luka menjadi semakin parah, bernanah, isi daging menjadi busuk dan langsung tidak kelihatan tanda-tanda mahu sembuh.

Sebagai jalan pintas, doktor pakar yang merawat pesakit biasanya menyarankan kaki itu dipotong agar luka tidak merebak dan mengancam nyawa penderita. Kerana masih mahu meneruskan sisa-sisa hidup, penderita kencing manis dan ahli keluarga akur saranan doktor. Akibatnya, kaki penderita yang boleh diselamatkan itu dipotong.

Dengan mendapatkan rawatan kaedah tradisional pendekatan moden di Pusat Rawatan Tradisional & Komplimentari Kencing Manis CURE4U, insya-Allah luka di kaki penderita kencing manis akan sembuh dan kakinya terselamat daripada menjadi mangsa potongan doktor.

Hingga kini sudah beratus-ratus penderita kencing manis dari pelbagai golongan mendapat rawatan di Pusat Rawatan Tradisional & Komplimentari Kencing Manis CURE4U, kembali menjalani rutin hidup seperti biasa.

 • Shopping Cart


 • Testimonials

  Setelah saya mendapatkan rawatan selama 1 bulan setengah di Pusat Rawatan CURE4U, rawatan alternatif yang dijalankan melalui kaedah moden akhirnya membuatkan lubang luka dikaki saya sembuh

  USTAZ OTHMAN ZALALUDDIN BAHARI

  Syukur saya ke hadrat Illahi kerana luka saya sembuh setelah mendapatkan rawatan di CURE4U Sdn Bhd. Namun yang lebih mengembirakan saya ialah kadar gula dalam darah saya semakin menurun

  MOHD RAZALI BIN OMAR


 • Video Cure4u


 • Seperti yang dilihat di media-media berikut: